12 de juny del 2017

És temps de Festa Major

Arriba la Festa Major. La nostra festa gran, la que tothom espera per gaudir, per compartir i per relacionar-se. El Corpus és un dels nostres signes d’identitat, on mostrem la nostra vitalitat com a ciutadans i ciutadanes i també com a comunitat. I aquesta riquesa i capacitat la podeu comprovar en el programa que hem preparat, amb més de 150 propostes i que elaborem amb la suma d’esforços, d’il•lusions i creativitat de moltes entitats i de moltes persones. És la força que ens permet construir una ciutat activa i dinàmica.

Opcions a tots els barris, a les places, als carrers, als parcs...per a grans i petits. La ciutat s’omple de vida i de diversió amb la voluntat de que tothom trobi el seu espai i moment per gaudir. Us convido a sortir al carrer a participar activament de groc, verd, vermell, blau, morat o taronja, sigui quin sigui el vostre color, gaudint amb els diables, els gegants, els castellers i les tradicions; gaudint dels espectacles, dels concerts, del ball, dels festivals, o de les activitats solidàries entre d’altres, és a dir de tot allò que fa gran i dona sentit a la nostra Festa.

També volem reivindicar el civisme i el respecte, posant èmfasi, especialment, en la igualtat, per unes festes lliures de sexisme, perquè hem de gaudir des del respecte, ser capaços de mirar-nos als ulls i veure que tothom té drets i deures i que tots som lliures per escollir.



Bona Festa Major!