20 d’octubre del 2017

Entitats i institucions col·laborant per la difusió cultural

Conviuen aquest cap de setmana, com passa ben habitualment, les programacions culturals que impulsa l’Ajuntament amb les iniciatives que sorgeixen de les entitats de la ciutat. Per un cantó, els espectacles de ‘Tot esperant Pallassos’, aquesta programació que els anys imparells ens recorda que estem a mig camí entre dos festivals de Pallassos, i que busca sobretot fer participar el públic familiar, a les places. A més, també comença aquest cap de setmana la programació Cornellà Escena, amb una cita musical, i hi ha les habituals activitats ambientals als parcs, de difusió del patrimoni cultural i una sortida de ciclisme familiar.

I pel que fa a la segona part, entre moltes altres, dues cites que destacaré: l’any passat va ser una novetat, aquesta vegada ja és un retrobament: el II Festival de Microteatre, una iniciativa que neix des de casa nostra, amb un grup d’amants del teatre que el van decidir impulsar i que acabem de retrocar. Té dues sessions, dissabte i diumenge, amb deu companyies participants i la voluntat de difondre una aposta cultural innovadora.

També, diumenge al matí, esperant que el temps no la desllueixi, la Festa del Trenet, aquesta sí, una trobada que ja porta dècades a la ciutat i que és, any rere any, una manera de celebrar l’aniversari d’aquest element lúdic que mai falta els diumenges al parc de Can Mercader per fer gaudir petits i grans, i que també té una entitat que el promou i el protegeix.